2682051712 Νέα Σινώπη, Πρέβεζας tatsisdimitrios@yahoo.de
hero image
 

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
Καθαριστήριο Επαγγελματικού Ιματισμού Πρέβεζα - Ήπειρος


Στο καθαριστήριο μας “Clean Wash Express” το οποίο βρίσκεται στην Πρέβεζα, μπορούμε να αναλάβουμε τον επαγγελματικό ιματισμό της επιχείρησής σας, άμεσα και κυρίως οικονομικά.

Το προσωπικό μας είναι έμπειρο και καλά εκπαιδευμένο ώστε να παρέχει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας. Επίσης, τα οικολογικά απορρυπαντικά που χρησιμοποιούμε παρέχουν αυστηρές προδιαγραφές υγιεινής και υπόσχονται την απομάκρυνση ακόμα και των πιο δύσκολων λεκέδων.

Η φροντίδα αντικατοπτρίζεται σε κάθε προϊόν ιματισμού που καθαρίζουμε και σιδερώνουμε. Από υφασμάτινες πετσέτες εστιατορίου μέχρι και σεντόνια νοσοκομείου. Γνωρίζουμε άριστα πως το μαλακό πλύσιμο, το επιμελές στέγνωμα και σιδέρωμα διατηρούν την αντοχή του ιματισμού και επεκτείνουν το χρόνο ζωής τους.
 
 
 
 
 
ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΜΕ
 Τραπεζομάντιλα
 Πετσέτες φαγητού
 Φούστες τραπεζιών (skirtin)
 Διακοσμητικά τραπεζιών (runner)
 Καρεκλόπανα
 Ροτόντες
 Σεντόνια
 Κουβέρτες
 Παπλώματα
 Μαξιλαροθήκες
 Στολές
 Κουρτίνες
 Επαγγελματική ένδυση
 
Απολαύστε τον βαθύ υγιεινό καθαρισμό, νιώστε την απαλή και υγιεινή καθαριότητα και δώστε αέρα φρεσκάδας στο χώρο σας, λάμψη και ζωντάνια μόνο στο καθαριστήριο Clean Wash Express.
 
 
 
 
 
ΜΑΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΙ

Οι υπηρεσίες μας στον καθαρισμό του επαγγελματικού ιματισμού παρέχονται σε κάθε επιχείρηση που για τις ανάγκες της λειτουργίας της χρησιμοποιεί πετσέτες, σεντόνια, τραπεζομάντηλα, ποδιές και στολές προσωπικού κ.α. Μεταξύ άλλων εξυπηρετούμε:
 
  Ξενοδοχεία
  Νοσοκομεία
  Κλινικές
  Οίκοι ευγηρίας
  Εστιατόρια
  Κέντρα Δεξιώσεων
  Catering
  Ιδρύματα αποκατάστασης
  Διαγνωστικά κέντρα
  Spa / κομμωτήρια
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

και θα έρθουμε άμεσα στο χώρο σας και να παραλάβουμε τον ιματισμό σας. Εξυπηρετούμε άμεσα την Πρέβεζα, την Λευκάδα, την Άρτα, τα Ιωαννίνων και γενικά όλη την Ήπειρο και περιοχές της Αιτωλοακαρνανίας