2682051712 Νέα Σινώπη, Πρέβεζας tatsisdimitrios@yahoo.de
hero image
 

CLEAN WASH EXPRESS
Καθαριστήριο Επαγγελματικού Ιματισμού Πρέβεζα - Ήπειρος


Το καθαριστήριο επαγγελματικού ιματισμού “Clean Wash Express” το οποίο βρίσκεται στην Πρέβεζα, είναι κοντά σας για περισσότερα από 15 χρόνια αναλαμβάνοντας τον σωστό καθαρισμό επαγγελματικού ιματισμού ξενοδοχείων, εστιατορίων, νοσοκομείων και κάθε επιχείρησης στην Πρέβεζα, την Λευκάδα, την Άρτα, τα Ιωαννίνων και γενικά όλη την Ήπειρο και περιοχές της Αιτωλοακαρνανίας. 

Στις σύγχρονες εγκαταστάσεις μας, το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας, χρησιμοποιώντας οικολογικά απορρυπαντικά, μπορεί να αναλάβει των σωστό καθαρισμό του επαγγελματικού ιματισμού σας, προσφέροντάς σας ένα άψογο αποτέλεσμα, πάντα στις πιο ανταγωνιστικές και φιλικές τιμές.
 
 
 
 
Το καθαριστήριο μας διαθέτει προσωπικό και οχήματα για την δωρεάν παραλαβή του ιματισμού σας από το χώρο σας. Μετά τον καθαρισμό του επαγγελματικού σας ιματισμού, αναλαμβάνουμε την δωρεάν παράδοσή του στο χώρο σας και πάντα στο σωστό χρόνο.

Όλα αυτά τα χρόνια που δραστηροποιούμαστε με τον καθαρισμό επαγγελματικού ιματισμού, φροντίζουμε για το σωστό πλύσιμο και σιδέρωμα του ιματισμού επιχειρήσεων τουρισμού, υγείας και μαζικής εστίασης. Σημαντικό για μας είναι οι πελάτες μας να μένουν πάντα ικανοποιημένοι και ευχαριστημένοι.

Οι σύγχρονες εγκαταστάσεις μας, το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας, η υψηλή ποιότητα υπηρεσιών καθώς και οι ασυναγώνιστες τιμές μας αποτελούν μερικούς από τους λόγους που οι πελάτες μας, μας εμπιστεύονται επανειλημμένα και μας προτιμούν.
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

και θα έρθουμε άμεσα στο χώρο σας και να παραλάβουμε τον ιματισμό σας. Εξυπηρετούμε άμεσα την Πρέβεζα, την Λευκάδα, την Άρτα, τα Ιωαννίνων και γενικά όλη την Ήπειρο και περιοχές της Αιτωλοακαρνανίας